Perle

Burger

Big veggie cheeseburger
Big veggie cheeseburger
Povestea (...)
Într-o lume în care burgerul a pãtruns în restaurante gourmet am creat pentru dumneavoastrã cel mai sãnãtos şi delicios burger pe care l-aţi gustat vreodatã. Nu conţine lapte,ouã sau vreun ingredient de origine animalã! Nu conţine aditivi alimentari şi potenţiatori de aromã, el insuşi fiind aroma! Veţi testa o chiflã pufoasã fãrã egal fãcutã proaspãt zi de zi alãturi de ingrediente unice care conduc la un rezultat final inedit.
Ingrediente
fainã, apã alcalinã, drojdie uscatã, lapte de cocos, avocado, linte si quinoa bio, orez, vegetale, seminţe,miso, tamari,mirodenii, fãinã de hrişca şi in
21.00 RON

Sandwich-uri perla

"Pita bread" cu maia:
fainã 650, apã filtratã, maia, ulei de mãsline, sare de Himalaya
Pulse Farrago
Pulse Farrago
Povestea (...)
Un sandwich bogat în antioxidanţi, minerale, acid folic, proteine, sărac în grăsimi si cu un conţinut excepţional de fibre alimentare. Cu un gust fin, asemănător celui de nucă, această combinație îmbină prin excelență gustul rafinat cu simplitatea naturii.
Ingrediente
linte, fasole roșie și sos tofu, ardei roșu, ceapă, pătrunjel, salată mix, germeni de ridiche.
24.00 RON
British Caprice
British Caprice
Povestea (...)
Un sandwich în care ingredientele vedetă sunt oul de prepeliță și branza de capră, alături de o salată ușoară și aromată. Această combinație fină este larg răspândită în restaurantele gourmet din Marea Britanie.
Ingrediente
ouă de prepeliță, brânză de capră, ardei roșu, praz, ceapă verde, mărar, vinegrette, semințe de dovleac, susan și in.
24.00 RON
Levantine Pride
Levantine Pride
Povestea (...)
Un sandwich extrem de gustos și echilibrat, cu un conţinut bogat de proteine, care îmbină aromele Orientului apropiat și amintește de puterea regeneratoare a năutului.
Ingrediente
humus aromat, tabouleh, chiftele de năut la cuptor, roșii, germeni, ceapă verde, mentă, sâmburi de rodie, lămâie, condimente.
24.00 RON
Smoked Salmon Savoury
Smoked Salmon Savoury
Povestea (...)
Un sandwich rafinat în care ingredientul principal este somonul. Poate fi o punte de legătură pentru cei aflați într-o tranziție culinară spre vegetarianism.
Ingrediente
somon afumat, pate de măsline Kalamata, salată mix, salată de alge, ceapă verde, vinegrette.
24.00 RON
Nobleman Omlette
Nobleman Omlette
Povestea (...)
Un sandwich ideal pentru prima masă a zilei, în care am combinat o omletă pufoasă cu mărar, frunze verzi de salată și un sos de ardei roșu, curmale, roșii proaspete și condimente, acompaniate de un ulei de măsline preset la rece.
Ingrediente
ouă bio, ardei copt, urechi de lemn, salată, paprika afumată, pătrunjel, ierburi aromate, sos de roșii, ardei și curmale.
24.00 RON
Copywright 2019 © IndulgeArt.ro
Website Creat de Vandy