Povestea Indulge Art

Din pasiune pentru Artă și Gust

De ce facem?

A transpune într-o afacere propriul stil de viațã nu înseamnă a comercializa propriile tabieturi.

Semnificația este mai profundă, încadrându-se în lucrurile făcute din plăcere, nu din obligație sau din dorința de îmbogățire. Atracția continuă către artă și frumos, cât și preocuparea constantă față de o alimentație care să ofere tihnă și suport unei vieți frumoase sunt "condimentele" care dau savoare acestui concept. Așadar, germenele care stă la baza acestui concept poartă un singur nume: pasiune.

Indulge Art este o poveste. Povestea vieții mele și a tale. Să o trăim și să o scriem împreună!

Ce facem?

Încurajăm și promovăm ceea ce suntem: adepții unui stil de viață sănătos care să conțină într-un procentaj cât mai mare "hrană vie", crudă, desigur adaptabilă fiecărui anotimp.

Încurajăm și promovăm răbdarea și toleranța. O schimbare majoră nu survine peste noapte. Este nevoie de timp și de punți de legătură care să-i asigure organismului un climat de confort și nu un factor de stres suplimentar. Cu răbdare veți experimenta un lucru extraordinar: organismul va spune singur "nu" alimentelor de care nu are nevoie.
Nu în ultimul rând încurajăm și promovăm echilibrul. Alimentația este vioara întâi din ceea ce numim a fi "cvartetul vieții" dar pentru ca armonia să fie deplină nu uitați că la fel de importante sunt mișcarea, odihna și latura spirituală!

Cum facem?

Grija față de detalii se reflectă din plin în întregul ansamblului pe care l-am denumit "răsfăț". În secolul vitezei și tehnologiilor avansate cuvântul de ordine este "performanță". Astfel lucrăm tot mai mult și ne odihnim din ce în ce mai puțin, ne hrănim mai repede și mai superficial fizic și mai deloc nu o facem spiritual.
"Savurează răsfățul" este un îndemn unic care își propune să reînvie ritualul stimei de sine.

Într-un mod inedit abordăm toate simțurile umane și nu numai și vi le oferim în cel mai sofisticat mod posibil (cald, ecologic, prietenos) pentru ca ție: prietenul și clientul nostru să-ți aducă multă liniște, fiind astfel mai aproape de performanță.

P.S. Savurează răsfățul pentru că, nu-i așa?

Cea mai performantă mașinărie având o tehnologie de neegalat este propriul tău organism. Ai grijă de ea pentru că alta în această viață nu mai dobândești!

Copywright 2019 © IndulgeArt.ro
Website Creat de Vandy